УКР РУС

Кейн вимагає більшої відповідальності від своїх партнерів у збірній Англії

14 жовтня 2019 Читать на русском

Нападник збірної Англії Харрі Кейн перед матчем відбору до Євро-2020 проти Болгарії закликав своїх партнерів по національній команді брати на себе більше відповідальності.

"Я беру на себе відповідальність, роблю це вже якийсь час. Звичайно, поразки, як у матчі проти Чехії (1:2) негативно впливають на мене. Футболіст хоче перемагати в кожному матчі.

Президент Тоттенхема озвучив ціну за Кейна – сума вражає

Але відповідальність не змінює мене як людину. Я залишаюся тим же. Я як і раніше дивлюся на приклади інших на полі і в житті. І я буду продовжувати це робити. Тиск на мене чинився і раніше.

Будучи форвардом і одним з лідерів команди, я хочу постійно забивати м'ячі. Поки все складається непогано. Але я повинен бути не єдиним, хто веде команду за собою", – цитує Кейна The Sun.

Нагадаємо, сьогодні збірна Англії зіграє відбірковий матч до Євро-2020 проти Болгарії, перемога в якому дозволить команді Гарета Саутгейта одноосібно очолити свою групу.

Магія останніх хвилин, відсутність трансферів та команда-сім'я: велике інтерв'ю Харрі Кейна перед фіналом Ліги чемпіонів