УКР РУС

Керівництво Реала планує пертурбації після вильоту з ЛЧ – Анчелотті вже почув вердикт

18 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер мадридців Карло Анчелотті навіть попри поразку від Манчестер Сіті (0:4) у півфіналі Ліги чемпіонів може почуватись спокійно.

Попри виліт з ЛЧ італійський фахівець продовжить тренувати "бланкос". Відповідне рішення ухвалило керівництво клубу й у приватному порядку озвучило його Карлетто, інформує The Athletic.

Анчелотті в головній ролі: Шовковський красномовним кадром описав матч Ман Сіті – Реал

Оточення Анчелотті теж не вірить у звільнення. Та й сам тренер на післяматчевій прес-конференції заявив, що планує тренувати мадридців і наступного сезону, допоки не завершиться його контракт.

Публічно наставника у пресі після поразки від Сіті підтримали, зокрема, Вінісіус Жуніор та Лука Модріч. Також Карло має тотальну підтримку у роздягальні. Водночас керівництво "бланкос" планує зміни в інших сферах діяльності клубу.

У сезоні 2022/23 Реал виграв Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу та Кубок Іспанії. Тепер залишається боротись за "срібло" Ла Ліги.

Ман Сіті вийшов у фінал ЛЧ, знищивши Реал – 4 голи "містян", геніальна простота Пепа, зляканий Мадрид і фіаско Анчелотті