УКР РУС

Керівництво Металіста 1925 прокоментувало заяву Валяєва про бажання піти у відставку

12 серпня 2018 Читать на русском

Засновник ФК Металіста 1925 Сергій Стороженко прокоментував заяву головного тренера харківської команди Сергія Валяєва про бажання подати у відставку.

"Ми, засновники клубу, не робимо дій, які могли б зашкодити нашому дітищу. Ми всіляко оберігаємо його, усвідомлюючи відповідальність перед усіма вболівальниками і вивчаємо будь-які ризики, що загрожують нам усім. Тим більше, ми не опускаємося до свавілля у відносинах з ким би то не було.

"З боку деяких людей немає поваги", – Валяєв хоче піти з Металіста 1925

Ми готові до відкритого діалогу, поважної дискусії. Нам нема чого приховувати, саме тому ми негайно, прошу на цьому наголосити, опублікували післяматчеве інтерв'ю Сергія Валяєва.

Мені дуже сподобалася пропозиція провести зустріч уболівальників з засновниками та тренерами на чолі з Сергієм Валяєвим. Добре було б провести таку зустріч до матчу наступного туру.

Перша ліга: Металіст 1925 на виїзді переміг СК Дніпро-1

Але щоб всі були готові до такої зустрічі, я хочу заявити наступне. Керівники клубу і його власники вітають гучну заяву Сергія Валяєва і сподіваються, що він розкриє на цій зустрічі або в будь-який інший зручний для нього час всі нюанси зневажливого ставлення до нього керівництва клубу та назве конкретних осіб, які допустили таку неповагу" – цитує Стороженка офіційний сайт ФК Металіст 1925.