УКР РУС

Михайличенко може стати тренером Динамо вже завтра, – ЗМІ

14 серпня 2019 Читать на русском

Керівництво київського Динамо веде переговори зі спортивним директором клубу Олексієм Михайличенком щодо його можливого призначення на посаду головного тренера "біло-синіх".

Михайличенко отримав пропозицію очолити першу команду Динамо. При цьому Олексій Олександрович не дав відповідь на пропозицію власника клубу, а попросив якийсь час на роздуми, інформує FCDynamoNation. Про рішення Михайличенка стане відомо вже завтра, додає Football.ua.

Суркіс обирає з двох кандидатів на посаду виконувача обов'язків головного тренера Динамо, – ЗМІ

Поки що кандидатура Михайличенка залишається пріоритетною для Динамо, але в разі його відмови керівництво клубу продовжить пошуки нового головного тренера.

Нагадаємо, Олексій Михайличенко вже очолював Динамо і виграв 2 чемпіонські титули у 2-х повноцінних сезонах. На початку свого третього сезону в команді він був звільнений за схожих обставин – поразки від Шахтаря на старті сезону і невдалий матч з Трабзонспором в кваліфікації Ліги чемпіонів (1:2).

Додамо, що з 2011-го року Олексій Олександрович працював футбольним директором клубу, потім був у тренерському штабі Олега Блохіна, тимчасово очолював команду, а з 2013-го року перейшов на посаду спортивного директора.

Нагадаємо, що Олександр Хацкевич був звільнений після вильоту Динамо з кваліфікації Ліги чемпіонів, зігравши вдома внічию з Брюгге (3:3), перед цим поступившись на виїзді (1:0).

Хто стане новим тренером Динамо після того, як Хацкевича відправили у відставку – широкий список кандидатів