УКР РУС

Кендзьора: VAR додає хвилювань, непередбачуваності – ніколи не знаєш, яким буде рішення

19 вересня 2021 Читать на русском

Польський легіонер "біло-синіх" Томаш Кендзьора поділився емоціями від драматичної перемоги над Олександрією у доданий час (1:0) у матчі 8-го туру УПЛ.

"Ми очікували важкого матчу, адже знали, що Олександрія завжди дуже дисциплінована, добре грає в обороні, і вона це довела на полі. Хоча у нас було багато моментів для взяття воріт, але, на жаль, ми їх не реалізували. Тому перемога далася нам важко. Непростий матч, але добре, що ми вирвали перемогу в кінцівці.

Циганков попросив вибачення у вболівальників за матч з Олександрією – зірка Динамо розчарований грою киян

Містер багато говорив у перерві. Ми готувалися до цієї гри три дні, знали, як повинні діяти на полі, проте багато чого із запланованого не вдалося реалізувати на полі. Містер вказав на деякі моменти, у яких потрібно було діяти по-іншому. Ми почали створювати гольові моменти, але не вистачало реалізації.

VAR додає хвилювань, непередбачуваності, адже ти ніколи не знаєш, яким буде рішення, десь побачать офсайд – і гол буде скасовано. У грі з Олександрією пенальті призначили, бо Рибалка потягнув за футболку Гармаша, хоча спочатку арбітр у цьому не був впевнений.

Попереду матч за Суперкубок. Такі ігри завжди стоять окремо, щороку всі чекають матчів між Динамо і Шахтарем. Ця гра для нас важлива ще й тому, що на кону трофей. А ми хочемо у цьому сезоні знову зібрати всі трофеї", – цитує Кендзьору офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, після 8-ми турів Динамо продовжує лідирувати у турнірній таблиці УПЛ, зберігаючи перевагу над Шахтарем у 3 пункти.

Динамо – Олександрія: VAR віддав Луческу "борг" за ЛЧ, феномен Гармаша і важка перемога киян перед Суперкубком