УКР РУС

Шальке розписав нічию з Уніоном та продовжив безвиграшну серію до 20 матчів, Кельн розійшовся миром з Айнтрахтом

18 жовтня 2020 Читать на русском

У рамках 4-го туру Бундесліги Шальке продовжив своє падіння, а Айнтрахт не зміг виявити сильнішого із Кельном. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 4-й тур

Кельн – Айнтрахт Франкфурт – 1:1

Голи: Дуда, 52 – Сілва, 45+2 (пен)

Шальке – Уніон Берлін – 1:1

Голи: Пасієнсія, 69 – Фрідріх, 55

Кельн розписав мирову із Айнтрахтом. Перший тайм був би зовсім нудним, якби на останніх хвилинах першого тайму "орли" не заробили пенальті. Його реалізував Андре Сілва – голкіперу майже вдалось парирувати удар, але не вистачило кількох сантиметрів.

Одразу після перерви "цапи" зуміли зрівняти. Ехізібу навісив у штрафний майданчик, а Дуда в дотик замкнув. Після цього у обох команд було безліч шансів вирватись уперед, але підводила реалізація. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Програму туру закривав поєдинок у Гелзенкірхені, де Шальке намагався перервати 19-матчеву безвиграшну серію. Суперником був скромний Уніон, однак і тут "кнаппен" виглядали гірше – берлінці до перерви провели вдвічі більше ударів. Зрештою, на 55-й хвилині гості відкрили рахунок внаслідок подачі Тріммеля з правого флангу та удару головою у виконанні Фрідріха.

Шальке зумів відігратися на 69-й завдяки подачі з кутового на ближню стійку у виконанні Рамана – її замкнув Пасієнсія. Втім, на щось більше господарів не вистачило. Фінальний свисток зафіксував нічию. Шальке не знає перемог з січня.

Баварія дублями Мюллєра та Лєвандовскі розбила Армінію, переможне повернення Ройса, Вольфсбург вирвав нічию у Борусії М