УКР РУС

Кельн здобув вольову перемогу над Гройтер Фюртом – безвиграшна серія "трилисників" сягнула 7-ми матчів

1 жовтня 2021 Читать на русском

В рамках 7-го туру Бундесліги Гройтер Фюрт на виїзді поступився Кельну. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Кельн у рідних стінах приймав Гройтер Фюрт, який залишився одною з небагатьох команд у Бундеслізі, що не виграли жодного поєдинку – за 6-ть турів у "трилисників" лише 1 нічия та 5-ть поразок, останнє місце у турнірній таблиці. Ситуація "цапів" ж була значно кращою – 7-ме місце, 2 перемоги, 3 нічиїх та 1 поразка.

Жага до перемоги дала про себе знати, й вже на 17-й хвилині гості відкрили рахунок – відзначився Майєргьофер, якому блискуче асистував Тіллман. Господарі намагались відігратись, і навіть створили кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх до перерви не змогли.

Лєвандовскі у матчі з Динамо став автором вражаючого рекорду ЛЧ – серія триває більше двох років

На початку другого тайму "цапи" все ж зрівняли рахунок зусиллями Андерссона та Шмітца. Після цього захист гостей почав "сипатись", і за 5-ть хвилин ще один поклав Скірі. До кінця матчу господарі мали ще кілька можливостей збільшити свою перевагу, і вже на останніх хвилинах матчу Скірі записав до свого активу дубль. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Кельна, і чергову невдачу Гройтер Фюрта, який збільшив свою безвиграшну серію до 7-ми поєдинків.

Останній матч Кумана, Маліновський проекзаменує Мілан, класична битва Клоппа та Гвардіоли: топ-5 матчів євровікенду