УКР РУС

Вольфсбург перестріляв Падерборн, Кельн на власному полі принизив Фрайбург: 20-й тур Бундесліги, неділя

2 лютого 2020 Читать на русском

У неділю, 2 лютого, відбулось 2 заключних поєдинки 20 туру чемпіонату Німеччини. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 20 тур

Кельн – Фрайбург – 4:0

Голи: Борнаув, 29, Кордоба, 55, Ехізібу, 90+1, Якобс, 90+2

Падерборн – Вольфсбург – 2:4

Голи: Золінскі, 22, Васіліадіс, 73 – Кнохе, 26, Гінчек, 40, 60, Арнольд, 77

Вилучення: Хольтман, 35 (червона картка, Падерборн)

РБ Лейпциг врятував нічию з Борусією М, Баварія очолила таблицю, Холанд встановив рекорд: 20 тур Бундесліги, субота

Фрайбург, який у турнірній таблиці значно випереджав Кельн, міг забивати вже на початку матчу: Мануель Гульде після подачі з кутового вистрибнув вище за інших і головою пробивав повз воротаря. М’яч по зрадницьки влучив у поперечину. Наступний небезпечний момент створили вже господарі. В середині тайму Рафаель Чіхос пробивав у кут воріт, однак Алєксандер Шволов зреагував на удар і залишив свою володіння в недоторканості. Та буквально за мить Себастьян Борнаув виявився найспритнішим у карному майданчику гостей і після навісу з кутового скористався відскоком і вгатив м’яча у сітку. Під кінець тайму потужно пробивав Чхан Хун Квон, але дива майстерності продемонстрував Тімо Хорн, витягнувши сферу з-під поперечини.

Після відпочинку господарі продовжили створювати небезпеку біля воріт суперника і один з таких епізодів знову закінчився голом: Йонас Хектор, отримавши м’яч на лінії воротарського майданчика, пробив, однак голкіперу вдалось пальцями затримати сферу. На його біду поруч опинився Джон Кордоба, який миттєво добив круглого у сітку. Згодом Алєксандер Шволов врятував свою команду від розгрому після пострілу Марка Ута у дев’ятку та удару Ісмаїла Якобса. А вже у доданий час Кінгслі Ехізібу скористався помилкою захисника, перехопив м’яч на правому фланзі, пройшов з ним через пів поля і елегантно пробив під воротаря. За мить, розігравши класичну контратаку, Ісмаїл Якобс четвертим голом повністю декласував суперника.

Герта у рідних стінах розписала нічию з Шальке – Пйонтек дебютував у Берліні без голів

Остання команда чемпіонату Падерборн мало не забила Вольфсбургу на початку матчу: Кун Кастел не без проблем відбив постріл Денніса Србени. Згодом протягом двох хвилин екс-динамівець Адмір Мехмеді міг зняти багато питань щодо переможця. Та несподівано господарі вийшли вперед: Бен Золінскі вдало зіграв на добиванні і шокував "зелено-білих". Вже за чотири хвилини "вовки" відігрались: Робін Кнохе відгукнувся на навіс зі штрафного і головою спрямував м’яч у сітку. Під кінець тайму Даніель Гінчек, отримавши м’яч на правому фланзі, увірвався з ним у штрафний майданчик і пробив у кут поміж штангою і голкіпером.

По перерві Гінчек оформив дубль, однак гості раділи недовго. Себастьян Васіліадіс перехопив м’яч після невдалого пасу суперника і, примчавши до лінії штрафного майданчика, завдав гарматного удару по центру воріт, скоротивши рахунок до мінімуму. Та вже за кілька хвилин Максіміліан Арнольд зі штрафного майстерно перекинув стінку і відновив перевагу Вольфсбурга у два м’ячі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ