УКР РУС

Кельн на останніх хвилинах врятував нічию з Вердером, Армінія та Уніон не виявили сильнішого

7 березня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю в рамках 24-го туру чемпіонату Німеччини відбулось два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 24-й тур

Кельн – Вердер – 1:1

Голи: Хектор, 83 – Сарджент, 66

Армінія – Уніон – 0:0

РБ Лейпциг очолив таблицю Бундесліги, Борусія М поступилася Байєру, Вольсбург обірвав 9-матчеву безпрограшну серію

Недільний вечір 24-го туру чемпіонату Німеччини відкривав поєдинок між Кельном та Вердером. "Цапам" конче були потрібні очки, адже серія з трьох поразок максимально наблизила підопічних Маркуса Гісдоля до зони вильоту. Бременці також перебували не на своїх звичних позиціях, тож очікувалось запекле протистояння.

Перший тайм минув без голів. По перерві Джош Сарджент вивів Вердер вперед, головою переправивши м'яч у сітку після навісу Романо Шмідта. Здавалося, що гості вивезуть очки з РайнЕнергіШтадіона, але "допоміг" свій голкіпер. Наприкінці матчу Іржі Павленка невпевнено зіграв на виході і сфера відскочила до Йонаса Хектора – 30-річний захисник легко відновив статус-кво. На більше команд не вистачило.

У другому матчі дня Уніон та Армінія не змогли виявити сильнішого. Відвертий аутсайдер турнірної таблиці, сам рідко вибігаючи у контратаки, руйнував усі спроби берлінців забити. З цікавого, нетипові 11 хвилин, які арбітр додав до першого тайму через затримку часу. Як наслідок, безгольова нічия, яка залишила білефельдців у зоні вильоту.

Баварія – Борусія Д: ефектна битва з класичним фіналом – Лєвандовскі хет-триком нівелював дубль Холанда