УКР РУС

Кайсеріспор Кравця не втримав перемогу над Антальяспором – Артем встиг зіграти лише кілька хвилин

9 лютого 2020 Читать на русском

У матчі 21-го туру турецької Суперліги Антальяспор вирвав нічию проти Кайсеріспора. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Туреччина, Суперліга, 21-й тур

Кайсеріспор – Антальяспор – 2:2

Голи: Менса, 41 (п.), Енріке, 46 – Гюмюш, 45+1, Фреді, 83

У черговому турі турецької Суперліги команда нашого Артема Кравця приймала на власному полі Антальяспор. Представник останньої сходинки не знав смаку перемог в останніх семи поєдинках, тому дуже сподівався на успіх у домашньому матчі.

Жерсон Родрігес віддав асист за Анкарагюджю – друга результативна дія динамівця у двох матчах

Володіючи невеликою перевагою "зірки Анатолії" під кінець першого тайму заробили пенальті і, успішно реалізувавши його, чекали на свисток на перерву. Відверто дограючи першу "сорокап’ятихвилинку" захисники господарів незграбно зіграли у власному штрафному майданчику, отримали одинадцятиметровий у свої ворота і, як наслідок, нічийний результат після першої половини зустрічі.

Після відпочинку довелось починати все з початку. І вже на першій хвилині другого тайму Педру Енріке, після навісу у штрафний майданчик, виявився першим на добиванні і вивів Кайсеріспор вперед. Однак, втримати прийнятний для себе результат господарям не вдалось – Фреді наважився на потужний удар з-за меж штрафного майданчика і влучив у кут воріт.

Роберт Просінечкі лише на 90-й хвилині вирішив випустити нашого Артема на поле, однак українцю банально забракло часу, аби допомогти своїй команді вирвати перемогу. Таким чином, команда Кравця залишилась на останній сходинці турнірної таблиці.

Альбасете продовжив жахливу серію – Зозуля не забив, екс-тренер Кравця майже провалив прем'єру