УКР РУС

Каштру прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів для Шахтаря

29 серпня 2019 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру запевнив, що "гірники" добре підготуються до усіх суперників у групі Ліги чемпіонів.

"Розглядаємо цю групу як хорошу можливість. У наших суперників кардинально різні стилі гри. Це змусить нас витратити дуже багато часу для аналізу. Але це нормально в контексті Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів 2019/20: Шахтар дізнався суперників у груповому турнірі

Загребське Динамо полюбляє будувати свої атаки завдяки трикутникам на флангах. У них дуже хороші показники як в атаці, так і в захисті. Манчестер Сіті прагне володіти м'ячем на полі суперника, домінувати. Увесь світ знає, як Ман Сіті поводить себе на полі. Багато команд та тренерів черпають натхнення зі стилю гри манкуніанців. У них багато індивідуально сильних гравців, які також сильні колективно.

Це група трьох чемпіонів, а також є команда, яка вперше бере участь у Лізі чемпіонів, – це Аталанта. Гасперіні дуже любить захищатися за схемою з п'ятьма захисниками. Гравці бергамасків завжди дуже добре підготовлені і люблять швидко проводити свої атаки.

Ліга чемпіонів 2019/20 – результати жеребкування групового турніру

У Шахтаря дуже сильна команда, яка комфортно почуває себе на полі. Повторюсь, у нас є хороша можливість проявити себе. Впевнений, що Шахтар стане незручним суперником для всіх команд у нашій групі", – сказав Каштру в ефірі Шахтар TV.