УКР РУС

Каштру пожалівся на якість спаринг-партнерів Шахтаря у підготовці до матчу Ліги Європи з Вольфсбургом

27 липня 2020 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру прокоментував перемогу над друголіговим Поліссям (4:1) в рамках підготовки до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Вольфсбурга.

Товариські матчі
завершено
-

"Звісно, нам би потрібні важчі суперники. Проте не це є вирішальним, а те, як дисципліновано, уважно, старанно і з великим настроєм ми працюємо щодня. Ми прямуємо певним шляхом до офіційного матчу.

Шахтар у вольовому стилі розгромив друголігове Полісся – забивали Коноплянка, вихованець і бразильці

Є два товариські поєдинки: один відбувся сьогодні, другий проведемо в середу. На зимових зборах також не було дуже складних, міцних опонентів, і попри це ми змогли обіграти Бенфіку. На це я сподіваюся й зараз. Сподіваюсь, що команда знову виявить себе на високому рівні.

Хочемо, аби команда дедалі більше адаптувалась до стадіону, де проходитиме поєдинок із Вольфсбургом. Ми не граємо тут у середу тільки тому, що тут відбудеться інший матч – Колоса та Маріуполя. Відтоді полю треба відновлюватися, щоб бути в гарному стані до протистояння Шахтар – Вольфсбург. Так, тому вирішили грати тут. Уважаємо, що з кожним поєдинком хлопці звикають до цього поля й стадіону", – цитує Каштру офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар – Вольфсбург запланований на 5 серпня.

Шахтар зобов'язаний виходити у півфінал Ліги Європи – а далі можливе диво, або Зустріч, яку всі чекають