УКР РУС

Карпати вирушили на збори до Туреччини

25 січня 2020 Читать на русском

Ще один клуб української Прем’єр-ліги розпочав підготовку до другої частини сезону.

Схоже, буревії, які останніми тижнями вирували в Карпатах потроху вщухають. Керівництво клубу дійшло згоди з гравцями щодо фінансової складової, відпустило ряд лідерів та легіонерів вільними агентами і сьогодні, 25-го січня, команда вирушила до Туреччини на навчально-тренувальні збори, які триватимуть до 15-го лютого, повідомляє офіційний Instagram клубу.

Кучер: Схожа ситуація була у мене в Туреччині, але в Карпатах все виявилось ще гірше

Футболісти матимуть два місця дислокації: спочатку вони тренуватимуться у Сіде, а згодом переберуться у Белек. Головний тренер "зелено-білих" Роман Санжар узяв із собою 19 гравців, серед яких є представники молодіжної та юніорської команд.

Воротарі: Олег Кудрик, Валентин Горох.

Захисники: Володимир Якімець, Олег Веремієнко, Тім Халль, Марвін Мартінс, Владислав Дубінчак, Роман Слива.

Півзахисники: Дмитро Кльоц, Артем Козак, Роман Толочко, Юрій Тлумак, Остап Притула, Єгор Назарина, Ростислав Лях.

Нападники: Кирило Кириленко, Гішам Лейоус, Жоау Діогу, Александру Бойчук.

Також з командою на збори вирушили екс-захисник Ворскли Андро Гіоргадзе та чемпіон світу у складі збірної України U-20 Олексій Хахльов.

Нагадаємо, Карпати проведуть у Туреччині шість контрольних поєдинків. Зокрема, 29 січня львів’яни зустрінуться зі Слованом (Словаччина), 1 лютого – з командою Серед (Словаччина), 5 лютого зіграють з клубом Тузла Сіті (Боснія і Герцеговина), 8 лютого їм протистоятиме Металург Бекабад (Узбекистан), 11 лютого запланована гра проти Кеге (Данія) і 14 лютого – з Динамо Брест (Білорусь).

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?