УКР РУС

Карпати за тотальної переваги у другому таймі вирвали нічию у Ворскли

12 травня 2019 Читать на русском

Карпати на виїзді зіграли внічию з Ворсклою у 28 турі УПЛ.

Ворскла приймала Карпати на власному полі у 28 турі чемпіонату України. Увесь перший тайм у Полтаві йшла злива, що зменшувала швидкості і так не най швидкісного матчу. У першій половині зустрічі команди майже не мали моментів, але на 16-й хвилині гри Ворскла вийшла вперед завдяки курйозному голу Ребенка.

Десна легко обіграла Олімпік і закріпилася на вершині другої "шістки"

Полтавці заробили штрафний удар майже на куті штрафного майданчику. Ребенок виконував подачу, але, ані партнери, ані суперники не зачепили м'яч, який після кількох ударів об газон залетів у сітку воріт підопічних Фабрі Гонсалеса.

Під час перерви дощ припинився, а другий тайм активніше розпочали "леви". Карпати мали кілька перспективно небезпечних атак, які не могли конструктивно завершити. На 66-ій хвилині Ді Франко шикарно розібрався з кількома гравцями Ворскли та з лету вдарив під поперечку, але полтавців врятував Ткаченко. А ще через хвилину Понде вже з меж штрафного обвідним ударом намагався зрівняти рахунок, голкіпер Ворскли знову на місці.

За 2 хвилини до завершення основного часу зустрічі нападник Карпат Роман Дебелко, який вийшов на заміну, зміг заштовхати м'яч у ворота суперника. У підсумку – 1:1.

Чорноморець вирвав нічию в Арсенала-Київ у матчі з шістьма голами та трьома пенальті

Після цього матчу Ворскла залишилась на 8 сходинці, лише на 3 пункти відстаючи від 7-ї Десни, натомість Карпати залишились 10-и, "леви" мають в активі 26 очок, до 9 місця, яке врятує команду від участі у перехідних матчах – 2 бали.