УКР РУС

Карпати наїхали на Рух через продаж квитків на матч з Динамо – "зелено-білі" проведуть свій поєдинок без глядачів

12 жовтня 2020 Читать на русском

Львівські Карпати заявили про проведення матчу Другої ліги проти Чайки без вболівальників та закликали ігнорувати поєдинок Руха проти Динамо.

"9 жовтня Державна комісія з питань ТЕБ і НС залишила в силі помаранчеву зону карантину для Львова. Це означає, що цього тижня в нашому місті дозволено проводити матчі лише за присутності 220 людей в чаші стадіону. Відповідно, матч Карпати – Чайка, який відбудеться 18 жовтня о 14:00, пройде без вболівальників.

Друга ліга: Карпати Львів програли втретє поспіль, дубль Волині мінімально поступився Рубікону

Одразу відповідаємо на питання – чому Карпати проводять матч без глядачів, а Рух станом на обід понеділка продовжує продавати квитки на гру, яка відбудеться на день раніше нашої. Карпати керуються законом.

В постанові №641 Міністерства охорони здоров’я чітко сказано, що допускати вболівальників на трибуни в обмеженій кількості можливо лише за умови зеленої або жовтої зони карантину. Комісія з питань ТЕБ і НС, УАФ, УПЛ і ПФЛ – всі інстанції підтвердили нам ці умови.

І це логічно. Коли Україна ледь не кожного дня б’є рекорди за кількістю інфікованих на COVID-19 і вже увійшла до десятки країн з найбільшою кількістю нових випадків, наш клуб не може закликати вболівальників ризикувати здоров’ям і життям та наражати на небезпеку інших.

"Смерть Карпат була питанням часу": Болотніков – про шанси зберегти клуб та варіанти об'єднання з іншими командами

На яких підставах Рух збирається проводити матч з глядачами – нам невідомо. Схоже, дехто вважає себе вищим за закон, плює на людські життя, прикривається статусом депутата міськради, користується відсутністю незворотності покарання, і не може опанувати своє марнославство.

Карпати закликають львів’ян дотримуватись правил карантину і не задовольняти его окремих осіб. Також ми звертаємось до УАФ, УПЛ, Комісії з питань ТЕБ і НС та правоохоронних органів – ви маєте забезпечувати порядок в країні і футболі, а ця ситуація вкотре доводить усім, що декотрі особи і клуби у нас привілейовані", – йдеться в офіційній заяві Карпат у Facebook.

"Белькевич із будь-якої позиції влучав у дев'ятку": вихованець Динамо відмовив Спортінгу і потрапив у грецьку пастку