УКР РУС

Карпати мали шанс перемогти Динамо, – форвард львів'ян Бойчук

29 жовтня 2019 Читать на русском

Нападник Карпат Александру Бойчук поділився думкою щодо гри 12 туру УПЛ проти Динамо (1:1).

"Враження від поєдинку суперечливі. По-перше, нічия з такою великою командою, як київське Динамо та ще й на виїзді – позитивний результат. Разом з тим, осад залишився. У нас був шанс, щоб вирвати перемогу, втім не вистачило фарту.

Гармаш назвав винних у втраченій перемозі над Карпатами

Я вийшов на 83 хвилині, тренер відразу сказав, що ми граємо у два нападники, тому треба збільшити натиск на центральних захисників Динамо. Ми мали активізувати пресинг і скористатися огріхами оборони. Вважаю, що нам вдалося додати в агресії і змусити суперника помилитися.

У моменті з голом насправді я чітко не бачив партнерів у штрафному майданчику. Вся справа в тому, що я опинився спиною до воріт. Знав, що у цій ділянці поля є наші гравці, тому повинен був загострювати і віддавати небезпечний пас. Так сталося, що м’яч опинився у воротах. Я є нападником і повинен забивати. Неважливо, що м’яч залетів у ворота не після мого прямого удару. Цей гол – зусилля всієї команди. Мені приємно було бачити радість в очах хлопців, коли вони підбігли до мене і ми святкували разом. Це найважливіше", – розповів Бойчук у коментарі офіційному сайту Карпат.

Нагадаємо, Карпати на останніх хвилинах вирвали нічию проти Динамо (1:1) завдяки автоголу центрбека киян Шабанова.

"Шепелєв забив? Поставте VAR!": чому Динамо і Шахтар втратили очки, а два клуби опинилися у "психологічній дупі"