УКР РУС

Караваєв: Шахтар переграв Динамо повністю

23 вересня 2021 Читать на русском

Півзахисник "біло-синіх" Олександр Караваєв підбив підсумки протистояння з "гірниками" у матчі за Суперкубок України (0:3).

Суперкубок України
завершено
-

"Вважаю, Шахтар переграв нас повністю. Так, у нас були моменти, але дуже добре, дисципліновано зіграв суперник. Ми не зіграли так, як хотіли і могли. Тому такий рахунок.

Шахтар – Динамо – 3:0 – відео голів і огляд матчу

Таке враження, що наш тренер до матчу знає все. Все що він говорить перед зустріччю – те й стається майже у кожному матчі. Він казав, що суперник буде супермотивований, тому що минулого року ми виграли всі трофеї. Тепер вони будуть налаштовані, щоб відібрати цей Кубок. Шахтар продемонстрував, що у них була дуже велика мотивація. Вони хотіли перемогти. Ми теж хотіли виграти. Не кажу, що ми опустили руки, але не зіграли в той футбол, в який вміємо, і, напевно, не виконали до кінця установку тренера.

Якщо проаналізувати відрізок до пропущеного м'яча, вважаю, у нас було більше моментів, але ми їх не реалізували. Була гра, як кажуть, до гола. Вони гол забили, напевно, це надломило нас. Вже було важко змінити цей хід. Але у другому таймі могли вийти зарядженішими, мотивованішими, переломити хід поєдинку – проте не вдалося.

У грі Шахтаря є кілька змін. У дечому вони стали по-іншому грати. Крайні захисники вже не відкриваються якомога ширше, а йдуть в центр, плутаючи лінію захисту. Хоча Містер і це розібрав. Ми повинні були зустрічати їх агресивніше, коли вони переходили в нашу зону оборони на нашій половині поля, але у нас не вийшло", – сказав Караваєв в ефірі "Футбол 1".

Шахтар – Динамо: Суперкубок багатий сюрпризами – дебютна дуель Де Дзербі з Луческу інтригує та оголює серйозні проблеми