УКР РУС

Караваєв оцінив шанси Динамо у матчі з Ювентусом на тлі коронавірусу у туринській команді

17 жовтня 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Олександр Караваєв поділився очікуваннями від найближчих матчів своєї команди.

"Ментально і психологічно відновилися, тому що на хорошій ноті закінчили жовтневий збір. Тим більше, перемогли Іспанію, в цьому плані все добре. Залишилося лише відновитися фізично, що ми і робимо. Приїхали в клуб, проводимо відновлювальні заходи. Готуємося до матчу чемпіонату.

Динамо – Ювентус: офіційне роз'яснення МОЗ щодо допуску вболівальників на матч Ліги чемпіонів

Розуміємо, що з Рухом легко не буде. Налаштовуємося належним чином. Хочемо підійти готовими більше, ніж на 100%. Здобути для себе результат, який нам потрібен.

Чи слідкуємо за Ювентусом? Це топ-команда на топ-рівні. Звичайно, і до цього стежили, і зараз стежимо. На цю ситуацію з коронавірусом не особливо звертаємо увагу, бо розуміємо, що все може змінитися у найближчі дні.

Але поки-що сконцентровані на матчі чемпіонату, хоча підсвідомо вже тримаємо у голові цей поєдинок Ліги чемпіонів. Готуємося від матчу до матчу", – сказав Караваєв у коментарі програмі "Футбольний формат".

Нагадаємо, сьогодні, 17 жовтня, Динамо на виїзді зіграє з львівським Рухом, а вже за три дні, 20 жовтня, стартує у груповому раунді Ліги чемпіонів – підопічні Луческу у першому турі прийматимуть на НСК Олімпійський туринський Ювентус.

Рух – Динамо: анонс матчу УПЛ