УКР РУС

Карас після втрати очок з Інгульцем анонсував повернення Луческу до роботи

18 серпня 2021 Читать на русском

Асистент Мірчі Луческу Еміліан Карас підсумував нічию в 4-му турі Прем'єр-ліги проти Інгульця (1:1)

"Втратили очки, тому що реалізація була слабка. Мати стільки стандартів і не забити жодного гола після них – складно, погано. Зустріли команду, яка добре і організовано оборонялася. Вони добре виходили в контратаку, в одній з них легко забили нам гол, на мою думку.

Інгулець – Динамо – 1:1 – відео голів та огляд матчу

У футбол грають дві команди. 20 гравців і 2 воротарі. Бувають помилки, це властиво всім. Треба проаналізувати. Занадто легко суперник увійшов в штрафну і занадто легко дали пробити. Там нікого з наших не було. У той час, як ми, входячи в штрафну суперника, зустрічали там буквально всю команду опонентів, яка заважала нам і оборонялася самовіддано.

Не можна сказати, що наші гравці не хотіли виграти, уникали боротьби. Складно виходити на заміну в таких матчах. Складно грати з насиченою обороною суперника. Природно, є моменти, які нам не подобаються, але ми це обговоримо в роздягальні.

Сподіваюся, Містер завтра-післязавтра повернеться до нас. Почнемо підготовку до наступного матчу. Йому стало краще. Хотіли сьогодні виграти, щоб з позитивним настроєм готуватися до наступного матчу", – сказав Карас у ефірі ТК Футбол.

Динамо подарувало Інгульцю перше очко в УПЛ – курйозний автогол, диво-відповідь і провал на очах у тренера збірної