УКР РУС

Капітан Руха вилетів на 8-9 місяців – наслідки прикрої травми і операції

16 лютого 08:00 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Півзахисник Руха Марко Сапуга повинен набратися терпіння задля правильного повернення у футбол.

Капітан львів'ян розірвав передню хрестоподібну зв’язку коліна у товариському матчі на зборах. У середу, 14 лютого, Сапузі зробили операцію у Варшаві.

Рух продовжив контракт з форвардом, якого хотіли 3 німецькі клуби – нападник пояснив, чому відмовився від трансферу

"Операція пройшла успішно й тривала приблизно 3 години. Марко зараз почуває себе добре, його стан – повністю задовільний. Завтра лікарі даватимуть прогноз під час виписки, але попередні терміни – 8-9 місяців без футболу. Нашому капітанові лише 20 років, у нього попереду ще довга і велика кар’єра, тож важливо повністю відновити структуру менісків у коліні", – повідомила прес-служба Руха.

Сапуга – один із найперспективніших гравців "жовто-чорних". Рік тому його хотів купити Мілан. Клуби нібито вже закрили угоду, але гравець отримав травму, й переговори згорнули. Пізніше з пропозицією виходило Динамо, але Рух попросив 7 мільйонів євро за цей трансфер. Столичний клуб такі умови не влаштували. У нинішньому сезоні Сапуга встиг провести 17 матчів та відзначитися одним голом.

"Тренер собі не ворог": Віталій Пономарьов – про особливий Рух, готовність талантів до топ-чемпіонатів і найкращих в УПЛ