УКР РУС

Капітан Олександрії – про прикру поразку від Динамо: На таких хвилинах треба ставити тільки стовідсотковий 11-метровий

19 вересня 2021 Читать на русском

Захисник "містян" Каспарс Дубра вважає, що арбітри не повинні ламати долю матчу на останніх секундах у неоднозначних епізодах.

"Вилучення і бійка наприкінці матчу? Пенальті зробив свою справу. Я вважаю, що на таких хвилинах треба ставити стовідсотковий 11-метровий.

"Це не прикрашає наш чемпіонат і такий гранд, як Динамо": Ковалець – про скандальний пенальті у ворота Олександрії

Нехай розбираються делегати, які стежать за суддівством. Ми робили свою справу, старалися. Прикро програвати такі матчі. Розуміли, що на останніх хвилинах потрібно було сісти і строго зіграти в обороні, але... А те, що було в кінці – це футбол, емоції. Уболівальникам цікаво. Думаю, що всі отримали задоволення. А нам прикро за результат.

Чи було завдання стримати стартовий натиск Динамо і не дати забити? Ми вивчали суперника, розуміли його сильні сторони. Були готові. Іноді нам було важко, але ми терпіли. В обороні наша команда виглядала гідно. Пенальті залишив неприємний осад. Перепалка з динамівцями в підтрибунному приміщенні після матчу? Звичайно, всі сильно засмучені. Все йшло до нічиєї", – сказав Дубра у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, Динамо вже у доданий час вирвало перемогу над Олександрією завдяки скандальному пенальті, який реалізував Циганков. Після цього олександрійці залишились у меншості через пряму червону картку Кирюханцева.

Динамо – Олександрія: VAR віддав Луческу "борг" за ЛЧ, феномен Гармаша і важка перемога киян перед Суперкубком