УКР РУС

Каніболоцький: Щасливий, що вдалось виручити команду у кількох епізодах

11 лютого 2020 Читать на русском

Новоспечений голкіпер львівських Карпат Антон Каніболоцький поділився емоціями після контрольного поєдинку проти данського Кеге.

"Сьогодні вийшла насичена та бойова гра. Намагались виконати настанови тренерського штабу: десь у нас це вийшло, а десь – ні. Але це навчально-тренувальні збори, для цього ми і проводимо матчі, щоб виявити помилки. Добре, що зуміли проявити характер та відігратись, будемо працювати далі.

Новачок Карпат Каніболоцький поділився очікуваннями від нового етапу в кар’єрі

Пенальті – це лотерея, де або пощастить, або... Деколи помітно по гравцю, куди саме він планує пробити, тож намагаюсь завчасно не стрибати у кут. Але під час першого пенальті, якби відштовхнувся від газону раніше, можливо, дотягнувся б до м’яча. Другий одинадцятиметровий удар футболіст Кеге пробив дуже комфортно для голкіперів – не надто високо і не дуже сильно.

Щасливий, що вдалось виручити команду у кількох епізодах. Я не надто довго тренуюсь з хлопцями, тому мені потрібно більше часу, щоб набрати оптимальні кондиції та почуватися краще та стабільніше. Ми над цим працюємо, час у нас ще є. У п’ятницю нас очікує матч проти хорошої команди – брестського Динамо. У них є класні виконавці, тож маємо можливість перевірити свій рівень", – сказав голкіпер Карпат у коментарі офіційному сайту клубу.

Нагадаємо, Карпати у передостанньому спарингу на турецьких зборах вирвали нічию у спарингу проти данського Кеге (1:1), а голкіпер "зелено-білих" Каніболоцький на останніх хвилинах відбив пенальті.

Карпати у матчі-трилері вистояли проти данського Кеге – Каніболоцький парирував пенальті