УКР РУС

Наполі продовжив вражаючу серію, Кальярі здобув першу перемогу в сезоні Серії А, Дженоа врятував нічию у грі з Сассуоло

17 жовтня 2021 Читать на русском

Сампдорія в рамках 8-го туру Серії А зазнала поразки від Кальярі, Сассуоло та Дженоа розписали результативну нічию. Звіт про поєдинки читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 8-й тур

Кальярі – Сампдорія – 3:1

Голи: Жоау Педро, 4, 90+4, Касерес, 74 – Торсбю, 82

Дженоа – Сассуоло – 2:2

Голи: Дестро, 28, Васкес, 90 – Скамакка, 18, 21

Удінезе – Болонья – 1:1

Голи: Бету, 82 – Барроу, 67

Вилучення: Р. Перейра, 39 (Удінезе)

Наполі – Торіно – 1:0

Гол: Осімхен, 81

Нереалізований пенальті: Інсіньє, 27 (Наполі)

Програму дня відкривав поєдинок на Сардинії, де Кальярі приймав Сампдорію. Острів'яни залишалися єдиною командою у Серії А, якій ще не вдалося перемогти у поточному сезоні, тож мотивація господарів била через край – і вже на 4-й хвилині вилилась у гол Жоау Педро, якому вдалося замкнути навіс від Бальде Кейта. 1:0! Кандрева міг зрівняти вже на 12-й, однак м'яч після його удару влучив у стійку.

На перерву команди відправились за мінімальної переваги Кальярі, а на 74-й хвилині сардинці забили другий гол – це Касерес пробив з вдалим рикошетом! Це вже була вагома заявка на перемогу, однак на 82-й хвилині Сампдорія змусила господарів нервувати, скоротивши відставання. Гол забив Торсбю, який замкнув подачу з кутового. 2:1! Втім, врятувати нічию генуезцям не вдалося, а в компенсований час Жоау Педро ще й третій гол у ворота гостей забив. 3:1 – Кальярі святкує дебютну перемогу в чемпіонаті.

Болонья та Удінезе не змогли виявити сильнішого. Перша половина запам'яталась вилученням Роберто Перейри, який отримав другу жовту картку вже на 39 хвилині. У другому таймі Муса Барроу реалізував один з чисельних моментів, проте Бету наприкінці зустрічі засмутив підопічних Міхайловіча.

Дженоа на останніх хвилинах врятував нічию з Сассуоло. В першому таймі головною дійовою особою став Скамакка. Його гол на 10 хвилині скасували через офсайд, але це не завадило форварду оформити дубль до 21 хвилини, спочатку елегантно перекинувши голкіпера, а потім замкнув простріл Толяна. До перерви Дестро відіграв один м'яч, замкнувши навіс з флангу. А от другий тайм не подарував нам забитих голів аж до 90 хвилини, коли Васкес зумів вирівняти становище та зробити рахунок нічийним.

Наполі мінімально обіграв Торіно. Неаполітанці мали виходити вперед ще в першій половині, але Інсіньє не зміг реалізувати пенальті. Команди показали досить веселий атакувальний футбол, проте забити не вдавалось аж до 81 хвилини, коли єдиний гол у зустрічі забив Осімхен з передачі Ельмаса. Таким чином, неаполітанці після 8 турів не втратили ще жодного очка та справедливо очолюють турнірну таблицю Серії А.

"Виняткова краса". Італійська преса закохалася в Коваленка, який врятував Мотту – його перлині позаздрить зірка Серії А