УКР РУС

"Каладзе не вистачає освіченості": командир Грузинського легіону назвав екс-зірку Динамо та Мілана зрадником України

15 серпня 2022 Читать на русском

Мамука Мамулашвілі, який з перших днів війни стоїть на захисті нашої держави, охарактеризував колишнього гравця "біло-синіх" і свого співвітчизника Каху Калазде.

"Скажу прямо: Каладзе – зрадник Грузії та України. Він мав тісні зв'язки з Україною. Я не можу сказати, що він – політик. Йому не вистачає освіченості, щоби займатися політикою. Він може лише грати у футбол.

"Мед-Евак" евакуюватиме наших поранених з найгарячіших точок": Зозуля і Ко передали ЗСУ універсальну "швидку"

Це продажна людина, яка ганьбить Грузію. Він відклав усе грузинське, щоб допомагати російському олігарху та Росії воювати проти України. Те, що каже Каладзе – не має жодного сенсу. Він такий самий, як і всі росіяни", – заявив Мамулашвілі у коментарі YouTube-каналу Pressing.

Нагадаємо, Каладзе, який є мером Тбілісі, декілька разів висловлювався про війну в Україні, але про підтримку нашої держави в цих заявах не йшлося. Окрім того Каха чітко дав зрозуміти, що Грузія не протистоятиме Росії і обирає мир з державою-терористом.

Грузинський легіон з початку повномасштабного нападу Росії на Україну став на захист українського народу.

"Калмик чи бурят дивиться у паспорт: "Ціль поїздки?": бешкетував з Несмачним у Криму, шокував Динамо, друг загинув у ДТП