УКР РУС

Качараба отримав вердикт тренера Славії після катастрофічного автогола в Лізі чемпіонів

5 серпня 2021 Читать на русском

Керманич празької Славії Їндржих Трпішовскі прокоментував автогол Тараса Качараби, з якого розпочалась поразка від Ференцвароша (0:2) у третьому раунді кваліфікації ЛЧ.

"Гадаю, це була прикра випадковість. Тарас дотягнувся до м'яча в останній момент і, на жаль, спрямував його в площину воріт. Втім, він вже не міг вплинути на ситуацію. А потім м'яч невдало вдарився в газон, підстрибнувши перед Коларжем.

Бенфіка перемогла Спартак в матчі кваліфікації ЛЧ: Яремчук поза заявкою, але з хорошими шансами заграти в основі "орлів"

З різними воротарями таке траплялося. Я пам'ятаю, як одного разу це сталося з Робінсоном, років п'ятнадцять тому на матчі національної збірної. Це збіг обставин, коли м'яч стрибає прямо перед голкіпером", – цитує Трпішовскі офіційний сайт Славії.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Нагадаємо, у другому таймі Качараба ще й "привіз" пенальті, який впевнено реалізував українець Ференцвароша – Ігор Харатін.

Ліга чемпіонів: Славія з трагедією Качараби програла Ференцварошу Харатіна, Динамо Загреб не дотиснуло Легію