УКР РУС

Серія А: Торіно розбив Салернітану і наблизився до єврокубкової зони, Верона і Болонья поділили очки

18 вересня 2023 Читать на русском

У понеділок, 18 вересня, двома поєдинками завершився 4-й тур чемпіонату Італії. Рахунок і огляд матчів читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2022/23, 4-й тур

Салернітана – Торіно – 0:3

Голи: Буонджорно, 15, Радоньїч, 41, 50

Верона – Болонья – 0:0

Програму ігрового дня відкрили Салернітана і Торіно. Господарі у попередніх трьох турах набрали лише 2 очки і перебували в зоні вильоту. Туринці мали 4 бали – перемога, нічия і поразка.

Рома розтрощила Емполі з красивими голами Дибали та Крістанте, здобувши першу перемогу в сезоні

Підопічні Івана Юріча у першому таймі зробили вагому заявку на перемогу, забивши двічі. На 15-й хвилині Буонджорно найшвидше зорієнтувався у штрафному і з кількох метрів відкрив рахунок після розіграшу кутового. Ще до перерви "бики" подвоїли перевагу. Контратака гостей завершилася влучним ударом Радоньїча з-за меж штрафного в дальній кут. Очоа не врятував. Салернітана могла скоротити відставання у доданий час, проте стійка врятувала Торіно.

У перерві Пауло Соуза провів три заміни, але забив Торіно. Радоньїч оформив дубль, замкнув простріл Белланови. Згодом Неманья ще й хет-трик оформив, але VAR скасував гол – офсайд. Зрештою, рахунок 0:3 став остаточним. Три голи гостей із трьох ударів у площину – зразок реалізації. Торіно здобув другу перемогу поспіль і набрав 7 очок, піднявшись на проміжне 7 місце турнірної таблиці. Салернітана все ще без перемог – 2 бали в 4-х турах і зона вильоту.

У другому матчі зустрічалися середняки – Верона приймала Болонью. В середині першого тайму господарі заштовхали м'яч у сітку, але рефері побачив фол проти Скорупскі, тому скасував взяття воріт. Зрештою, у невидовищному матчі з мінімумом моментів забити жодна з команд так і не змогла. Логічні 0:0. Нічия, яка залишила Верону та Болонью в середині турнірної таблиці Серії А.