УКР РУС

Італія – Іспанія: К'єза розсекретив особливе джерело мотивації "Скуадри Адзурри"

4 липня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної Італії Федеріко К'єза висловився про майбутній півфінал Євро-2020.

"Ми тепло ставимося один одного і сповнені ентузіазму. Ми майже як брати. Це завдяки тренеру, який повернув Італію на високий рівень.

Збірна Італії тепло попрощалася з травмованим Спінаццолою – зворушливе відео

Мені дуже шкода Спінаццолу, він грав неймовірно, для нас він був фундаментальним гравцем. Повторюю, ми як брати, і втратити одного, хоча і в метафоричному сенсі, недобре. Ми будемо сумувати за ним, але тепер йому просто потрібно думати про одужання, ми постараємося подарувати йому велику радість.

З Іспанією буде дуже складний матч. У нас схожі тактичні схеми, але ми динамічніші. Ми міняємося позиціями, ролями в атаці і нападі. У нас схожа футбольна ідеологія: ми намагаємося контролювати м'яч, чинити високий пресинг, домінувати. Але гра на полі при цьому може розвиватися по-різному", – цитує К'єзу Sky Sport Italia.

Нагадаємо, збірні Італії та Іспанії зустрінуться у першому півфіналі чемпіонату Європи. Стартовий свисток на лондонському Вемблі пролунає 6 липня о 22:00.

Італія перемогла Бельгію: кінець "золотого покоління", крутий матч Доку та труднощі "Скуадри" перед півфіналом Євро-2020