УКР РУС

Іспанія – Україна: переможець Кубка України виділив три фактори, які допоможуть "синьо-жовтим" у матчі Ліги націй

5 вересня 2020 Читать на русском

Відомий тренер Сергій Пучков поміркував над шансами команди Шевченка у поєдинках Ліги націй з грандами світового футболу – Іспанією та Німеччиною.

"Перевагу суперника у майстерності треба перекрити своєю самовіддачею, настроєм і психологічної розкутістю. Шостого вересня побачимо, над чим треба буде працювати найбільше. Частково мені вдалося подивитися матч Іспанії з Німеччиною. Це була гра високого рівня. Україні буде непросто протистояти господарям у Мадриді. Це буде іспит проти топ-збірної.

Іспанія – Україна: Єзерський дав пораду тренерському штабу Шевченка на матч Ліги націй

Щодо експериментів – то у грі з таким суперником вони досить небезпечні. Думаю, на 90 відсотків ми побачимо той же склад, яким він був у Львові.

Чи може наша збірна замахнутися на перше місце у групі? З такими грандами це зробити буде важко. Найголовніше, команда і футболісти перевірять себе, подивляться, чого вони варті на тлі найкращих футболістів світу. Ліга націй має товариський статус і в цих матчах якраз буде можливість у поєдинках з сильними суперниками підготуватися до фіналу Євро", – сказав Пучков у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, поєдинок проти іспанців відбудеться вже в неділю, 6 вересня, на стадіоні Альфредо Ді Стефано у Мадриді. Початок зустрічі – о 21:45.

"Іспанія та Німеччина помилок не пробачатимуть": від Шевченка чекають Луніна, провал Коноплянки і проблеми Зінченка