УКР РУС

Інтер у компенсований час врятував нічию із Пармою, Болонья здобула вольову перемогу над Кальярі

31 жовтня 2020 Читать на русском

У рамках 6-го туру Серії А Інтер із Пармою не виявили сильнішого, Кальярі поступився Болоньї. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 6-й тур

Інтер – Парма – 2:2

Голи: Брозовіч, 64, Перішіч, 90+2 – Жервінью, 46, 62

Болонья – Кальярі – 3:2

Голи: Барроу, 45, 56, Соріано, 52 – Педро, 15, Сімеоне, 47

Інтер у разі перемоги зрівнявся б із Міланом на першому місці турнірної таблиці, але Парма теж не бажала без бою віддавати очки. Перший тайм зустрічі виявився безгольовим і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Аталанта перемогла в Серії А вперше за 3 тури – Маліновський видав феноменальне шоу і став гравцем матчу

На початку другої половини зустрічі "хрестоносці" вийшли уперед завдяки голу Жервінью. Трохи згодом, на 62-й хвилині, той же Жервінью отримав майстерну розрізну від Інглезе, вийшов віч-на-віч із голкіпером і записав до свого активу дубль. "Нерадзуррі" знадобилось дві хвилини, щоб відквитати один гол – відзначився Брозовіч. Вже у компенсований час Інтеру вдалось зрівняти. Це Перішіч головою замкнув простріл з штрафного удару у карний майданчик. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 2:2.

Болонья приймала Кальярі. Гості відкрили рахунок на 15-й хвилині завдяки голу Жоао Педро, який замкнув простріл Соттіла у штрафний майданчик. Під завісу тайму господарям вдалось зрівняти. Муса Барроу гарно прибрав захисника у штрафному майданчику, вийшов на ударну позицію і пробив точно у праву дев'ятку.

Одразу по перерві "острів'яни" вийшли уперед – відзначився Сімеоне. Болоньї знадобилось лише п'ять хвилин щоб виправити ситуацію. Соріано, метрів з 20-ти, низом вистрілив у лівий кут – 2:2. Це додало сил підопічним Сініші Міхайловіча і вже на 56-й Барроу оформив дубль та вивів їх уперед. Цей гол став останнім у матчі і фінальний свисток зафіксував перемогу Болоньї – 3:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ