УКР РУС

Інтер – Шахтар: онлайн-трансляція матчу ЛЧ – як це було

24 листопада 2021 Читать на русском

Інтер здолав Шахтар (2:0) у 5 турі Ліги чемпіонів 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Команді Де Дзербі потрібна була тільки перемога, аби думати бодай про Лігу Європи. Міланці виходили в 1/8 ЛЧ, якщо виграють звітну дуель, а Реал не програє Шерифу. Де дивитися матч Інтер – Шахтар онлайн? Гру в Україні показував MEGOGO Футбол Перший, де о 19:00 почала свою роботу передматчева студія. Також зустріч можна було переглянути на Воля TV. Матч, як і онлайн-трансляція Інтер – Шахтар на "Футбол 24", стартував о 19:45. Завдання українського клубу – не з легких. Підопічні Індзагі не програвали 7 матчів поспіль у всіх турнірах. Причому за цей період Інтер протистояв Наполі та Мілану (лідерам Серії А), а також Ювентусу, який почав оживати. Шахтар за місяць видав 6-матчеву переможну серію на внутрішній арені, а ось в ЛЧ показав діаметрально протилежний результат. Дві поразки від Реала при подвійному тріумфі "нерадзуррі" над Шерифом Вернидуба значно ускладнили ситуацію донеччан у групі D.

Інтер – Шахтар – 2:0 – відео голів

Після вимученої перемоги над Рухом в УПЛ Роберто Де Дзербі провів чималу ротацію. Вітао, Марлон, Степаненко, Педрінью та Соломон замінили Ісмаїлі, Бондаря, Антоніо, Марлоса і Мудрика. В Інтера ж порівняно з перестрілкою проти Наполі (3:2) лише одна зміна. Едін Джеко повернувся в основу, відтак Хоакін Корреа присів на лаву запасних. Відзначимо, що у попередньому матчі команд Інтер грав з Дімарко та Дюмфрісом на краях оборони, а Весіно і Де Врей виходили замість Чалханоглу та Ранокк'ї. У Шахтаря тут стільки ж змін. Пятов у запасі, Ісмаїлі, Патрік і Траоре травмовані.

Інтер ефектно вибив Шахтар з єврокубків завдяки дублю Джеко – у прощанні з ЛЧ найкращими були українці

Інтер: Хандановіч – Шкріняр, Ранокк'я, Бастоні – Дарміан, Барелла, Брозовіч, Перішіч – Чалханоглу – Джеко, Мартінес

Шахтар: Трубін – Додо, Марлон, Вітао, Матвієнко – Майкон, Степаненко – Тете, Педрінью, Соломон – Фернандо