УКР РУС

Інтер ризикує залишитись без Відаля на двобій проти Шахтаря

23 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер "нерадзуррі" Сімоне Індзагі може не дорахуватись Артуро Відаля на два найближчі протистояння.

Найімовірніше, 34-річний чилієць не зіграє у поєдинку Серії А проти Аталанти 25 вересня, повідомляє SempreInter.com з посиланням на Corriere dello Sport.

Шахтар – Інтер: "гірники" скоротили кількість квитків на двобій Ліги чемпіонів

Причиною є пошкодження бедра, від якого Відаль продовжує відновлюватись. Через це він пропустив вже два матчі італійської першості проти Болоньї та Фіорентини. Також під великим сумнівом залишається участь Артуро в зустрічі другого туру Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

У поточному сезоні півзахисник Інтера поки не може похвалитись солідним ігровим часом – він провів лише 107 хвилин у 4 поєдинках, записавши до свого активу один гол та одну результативну передачу.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Нагадаємо, протистояння Шахтар – Інтер відбудеться у вівторок, 28 вересня, на НСК Олімпійський. Стартовий свисток пролунає о 19:45. Окрім "гірників", у групі D Відаль і Ко грають із мадридським Реалом та молдовським Шерифом.

"Маріуполь виправдав своє існування": несподівана причина тріумфу Шахтаря у Суперкубку і страх перед Баварія – Динамо