УКР РУС

Інтер попри заяву про відмову від участі в Юнацькій лізі УЄФА вийшов до чвертьфіналу турніру

16 серпня 2020 Читать на русском

Юнацька команда міланського клубу своїм прикладом вирішила надихнути підопічних Антоніо Конте на завтрашній півфінал Ліги Європи проти Шахтаря.

Юнацька ліга УЄФА, 1/8 фіналу

Інтер U-19 – Ренн U-19 – 1:0

Гол: Касадей, 78

Інтер – Шахтар: президент італійців прибув у розташування команди – преса знайшла два мотиви

Юнаки Інтера з мінімальним рахунком здолали своїх французьких однолітків з Ренна і пробились до чвертьфіналу турніру. Єдиний гол під кінець матчу забив півзахисник міланців Чезаре Касадей.

Цікаво, що на початку березня керівництво клубу прийняло рішення відмовитися від подальших виступів у Юнацькій лізі УЄФА, про що повідомило на своєму офіційному сайті. Головною причиною такого рішення стала загроза поширення COVID-19 – "чорно-сині" вирішили не ризикувати здоров’ям своїх футболістів, багато з яких є ще неповнолітніми.

Однак, вимушена пауза у футболі, викликана пандемією коронавірусу, змусила босів "чорно-синіх" змінити своє попереднє рішення і тепер одразу дві команди "нерадзуррі" (головна і юнацька) претендують на завоювання єврокубкових трофеїв.

До слова, у чвертьфіналі Інтер U-19 зустрінеться з переможцем зустрічі Ювентус – Реал. Натомість головна команда вже завтра, 17 серпня, позмагається з донецьким Шахтарем за вихід у фінал Ліги Європи.

Конте в Інтері розбудив гіганта, але не всі проблеми вирішені – чого боятися Шахтарю у півфіналі Ліги Європи