УКР РУС

Інтер почав шукати заміну Еріксену в день, коли він знепритомнів на Євро-2020 – Індзагі розповів про свій цинізм

12 грудня 2023 Читать на русском

Головний тренер Інтера Сімоне Індзагі поділився історією про те, як міланський клуб підписав влітку 2021 року півзахисника Хакана Чалханоглу.

"Того самого дня, коли сталася ця ситуація з Еріксеном, я зателефонував Маротті й Аузіліо, бо ходили чутки про те, що Чалханоглу має намір покинути Мілан. Але вони запевнили мене в тому, що вже зв'язалися з Хаканом. Тому підсумкове підписання Чалханоглу було, можна сказати, спільною ідеєю.

Наполі – Інтер – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Ми підписали його як півзахисника бокс-ту-бокс, але на деяких тренуваннях я пробував його на позиції реджисти – після того, як Брозовіч отримав травму. Він переконав мене у своїй здатності зіграти на цій позиції вже після кількох ігор. Він – універсальний гравець із різними якостями", – цитує Індзагі FcInter1908.

Нагадаємо, що під час матчу з Фінляндією на Євро-2020 (який відбувся влітку 2021 року) Крістіан Еріксен звалився на газон через зупинку серця. Півзахисника збірної Данії реанімували й доправили в лікарню. Того ж літа Інтер переманив із Мілана Хакана Чалханоглу, запропонувавши гравцеві вищу зарплату.

Інтер за 10 хвилин розбив Удінезе й повернувся на вершину Серії А – Лаутаро повторив рекорд легендарних форвардів