УКР РУС

Інтер Маямі з хет-триком Суареса і пента-триком асистів Мессі знищив Нью-Йорк Ред Буллз – Кривцов повернувся в заявкуfire

5 травня 08:59 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У матчі 12-го туру МЛС Інтер Маямі вдома розніс Нью-Йорк Ред Буллз (6:2). Читайте звіт про гру і дивіться відео голів у цій новині на "Футбол 24".

МЛС, 12-й тур

Інтер Маямі – Нью-Йорк Ред Буллз – 6:2

Голи: Рохас, 48, 62, Мессі, 50, Суарес, 69, 75, 81 – Ванзейр, 30, Форсберг, 90+7 (п.)

Інтер Маямі хоче зробити для Мессі подарунок – клуб веде переговори з другом Лео

Інтер Маямі продовжує переможну ходу в МЛС. Цього разу "чаплі" на своєму стадіоні розтрощили одного з головних конкурентів – Нью-Йорк Ред Буллз. Господарі пропустили в середині тайму: швидка контратака, постріл у стійку, м'яч вилетів у поле, а на добиванні першим був представник гостей.

Це струсонуло Інтер і він взявся до справи, забиваючи на будь-який смак. А головним диригентом цього дійства став Ліонель Мессі. Аргентинець віддав два асисти на Рохаса та 3 результативні передачі на Суареса. Уругваєць не залишився у боргу і також створив для товариша момент – як наслідок, багаторазовий володар "Золотого м'яча" у поточному сезоні в 11 матчах забив вже 12 голів і віддав 11 асистів. Божевільний показник!

Вже у доданий час Нью-Йорк Ред Буллз підсолодив гіркоту поразки, реалізувавши пенальті, але це не засмутило господарів. Інтер набрав 24 очки і після 12-ти турів Інтер продовжує лідирувати у турнірній таблиці Східної конференції.

До слова, український захисник Сергій Кривцов нарешті оговтався від травми і потрапив у заявку "чапель", але на поле не виходив.

Син Анчелотті живе своє найкраще життя – чим він займається в Реалі і як доносить батькові те, що інші бояться?