УКР РУС

Інфікованих у Німеччині гравців збірної України можуть закрити на тривалий карантин

14 листопада 2020 Читать на русском

У збірної України напередодні матчу Ліги націй проти Німеччини достатньо проблем і поза футбольним полем.

Четверо гравців збірної України і адміністратор команди за добу до матчу Ліги націй проти Німеччини здали позитивний тест на коронавірус. У зв'язку з цим сьогодні, у день матчу, українці пройдуть ще одне тестування. У разі, якщо не виникне чергового спалаху COVID-19, УЄФА не скасовуватиме матч у Лейпцигу.

Шевченко прокоментував черговий спалах COVID-19 у збірній України перед матчем Ліги націй проти Німеччини

За повідомленням видання Meta Ratings, інфіковані гравці ізольовані в готелі, де проживає збірна. Питання їхнього подальшого перебування в Німеччині буде вирішувати спеціальна медична служба УЄФА спільно з урядовими службами Німеччини. За місцевими приписами медичного протоколу, людина, яка здала позитивний тест на коронавірус в Німеччині, зобов'язана залишатися за місцем перебування на самоізоляції протягом 15 найближчих днів. Однак українська делегація, як виняток, буде просити німецьку сторону дозволити Ярмоленку, Циганкову, Коваленку і Сидорчуку покинути територію Німеччини.

До слова, у схожій ситуації збірна України опинилась перед товариським матчем у Франції у жовтні. Тоді влада Франції дозволила хворим Паньківу і Луніну покинути країну. Голкіпер Реала на машині був доставлений в Мадрид, а воротар Олександрії повернувся в Україну зі збірною на літаку.

Німеччина – Україна: Шевченко має одну велику проблему, а господарі вмиратимуть за очки через жеребкування ЧС-2022