УКР РУС

"Індивідуально Реал – найсильніша команда у світі": Бернарду назвав своїх кумирів у стані "бланкос"

16 квітня 23:26 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Атакувальний півзахисник Манчестер Сіті Бернарду Сілва поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті. Перша зустріч у Мадриді між двома командами завершилася внічию 3:3.

"Я не переглядав минулорічну гру з Реалом, у якій ми перемогли з рахунком 4:0. Я відчуваю, що Реал сильніший у цьому сезоні, і таке ж враження у мене склалося після першого матчу на Бернабеу. Ми граємо з королями футболу, тож подивимося, що станеться.

"Гвардіола може бути спокійний": Анчелотті пояснив, чому Беллінгем знизив свою результативність

Ми дуже поважаємо Реал за все, чого вони досягли у своїй історії. Вони дуже небезпечні, тому що грають зовсім не так, як ми. Можна відчувати контроль у грі, а потім вони беруть і забивають два м'ячі. Якщо розглядати кожну позицію окремо, вони, можливо, є найкращою командою у світі.

Модріч і Кроос? Вони є для мене прикладом для наслідування, оскільки вони виступають на моїй позиції. Вони грають так стабільно вже 15 років. І навіть після всього, що вони досягли, все одно продовжують залишатися на високому рівні. Вони є прикладом для дітей, і це видно з того, як вони поводяться на полі", – цитує Бернарду офіційний сайт УЄФА.

Матч Манчестер Сіті – Реал відбудеться в середу, 17 квітня. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом.

Реал втримав перемогу над Мальоркою – Чуамені забив шедевр, Лунін врятував епічним сейвом, а потім ледь не привіз гол