УКР РУС

Ігуаїн може опинитись в АПЛ – за форварда змагаються одразу чотири клуби

28 серпня 2020 Читать на русском

Аргентинець має шанс вже найближчим часом переїхати на Туманний Альбіон.

Нападник Ювентуса Гонсало Ігуаїн зацікавив одразу декілька клубів англійської Прем'єр-ліги, повідомляє видання Corriere Dello Sport.

Ругані може покинути Ювентус – на захисника претендує призер Ліги 1

Новий головний тренер Ювентуса Андреа Пірло нещодавно повідомив, що аргентинець покине туринський клуб, зазначивши, що це спільне рішення клубу і гравця. А оскільки 32-річний форвард не користується особливим попитом на трансферному ринку – потенційних покупців відлякує зарплата Ігуаїна, який отримує 7,5 млн євро без врахування бонусів – "Стара синьойра" хоче максимально вигідно продати свого бомбардира.

Серед клубів, які бажають бачити гравця у своїх лавах, боротьбу ведуть Фулхем і Ньюкасл. Окрім того, за розвитком ситуації спостерігають лондонський Вест Хем і бірмінгемська Астон Вілла. Конкуренцію британським клубам можуть скласти і катарські клуби, які також хотіли б бачити аргентинця у своєму складі.

Нагадаємо, у минулому сезоні Гонсало провів у футболці Ювентуса 44 матчі, в яких забив 11 голів і віддав 8 результативних передач. Контракт футболіста з туринцями чинний до червня 2021 року. Transfermarkt оцінює гравця у 15 млн євро.

Інтрига з Роналду, хто покине Ювентус і причини запрошення екс-тренера Мілевського – перша прес-конференція Пірло