УКР РУС

Ігало зізнався, на які жертви пішов заради трансферу в Манчестер Юнайтед

5 лютого 2020 Читать на русском

Нападник Манчестер Юнайтед Одіон Ігало розповів, як проходили переговори між ним, його агентами та босами Шанхай Шеньхуа щодо трансферу до "червоних дияволів".

"Об 11 годині вечора в Шанхаї мій агент подзвонив мені, щоб сказати, що Манчестер Юнайтед хоче підписати мене.

Манчестер Юнайтед оголосив про оренду Ігало

Я прокинувся серед ночі і почав шукати перекладача, щоб піти в кабінет керівництва, вибити двері і таке інше. "Мій агент хоче поговорити з вами, Манчестер Юнайтед цікавиться мною, ви повинні зробити все, що б це сталося".

Так почалися переговори. Я не спав всю ніч, тому що о 7 годині ранку за шанхайським часом там би закривалося трансферне вікно. З 11 вечора тривала бюрократія, переговори і все таке. Інші команди також дзвонили, говорили, що теж хочуть мене. Але я сказав своєму агенту, що я хочу в Манчестер.

Він сказав: "Тобі уріжуть зарплату, щоб ти опинився там". Я відповів: "Мені все одно. Зроби так, щоб це відбулося. Я хочу в Юнайтед. Мені все одно, наскільки зменшиться зарплата, я все розумію, зроби все, щоб перехід відбувся", – поділився Ігало в коментарі The Guardian.

Нагадаємо, Ігало приєднався до Манчестер Юнайтед наприкінці зимового трансферного вікна, але ще не встиг дебютувати за манкуніанців.

Динамо приємно дивує, конкуренти Зінченка та Ярмоленка, крах грандів і Матвієнка – головне про трансфери зими 2020