УКР РУС

Ігало пояснив, що спонукало його покинути Манчестер Юнайтед

13 квітня 2021 Читать на русском

Екс-форвард МЮ, а нині гравець аравійського Аль-Шабаба Одіон Ігало розповів про свій відхід з табору "червоних дияволів".

"У мене не було можливості залишитися в МЮ, тому що я хотів більше ігрової практики. У моєму віці я хочу грати, а не просто сидіти на лавці запасних і не мати шансів виходити на поле.

Кавані покине Манчестер Юнайтед – батько форварда підтвердив перемовини з іншим клубом

Я не просто хотів бути у Манчестер Юнайтед, отримуючи зарплату – я хотів бути залученим для досягнення цілей, тому я сказав своєму агенту, що якщо надійде пропозиція, я обдумаю її і подивлюся, що краще для мене. У підсумку я це і зробив.

Я щасливий, що мій шлях перетнувся з МЮ. Манчестер Юнайтед – це клуб, який я люблю всім серцем, і це почуття залишиться зі мною на все життя, тому грати за манкуніанців було великим привілеєм", – цитує Ігало Sky Sports.

Нагадаємо, у другій половині сезону 2019/20 Юнайтед орендував нігерійця у Шанхай Шеньхуа, але гравець не зумів закріпитись у команді Сульшера.

Реал підтвердив слабке місце Барси та Мессі, розкішні Маліновський і Бензема, Лінгард веде Вест Хем в ЛЧ – огляд вікенду