УКР РУС

Ібрагімовіч – Сапаті: Я забив більше голів, ніж ти провів матчів за всю кар'єру

24 січня 2021 Читать на русском

Черговий поєдинок чемпіонату Італії мало не закінчився скандалом.

У матчі 19-го туру італійської Серії А Мілан поступився Аталанті. Зустріч проходила на стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані і завершилася з рахунком 3:0 на користь гостей.

"Переваги Аталанти очевидні": Піолі прокоментував розгромну поразку Мілана

В одному з епізодів наприкінці матчу підопічні Стефано Піолі вимагали від арбітра призначення пенальті. Поки рефері радився з кімнатою VAR, форвард Аталанти Дуван Сапата з насмішкою запитав у Златана Ібрагімовича: "Хочете тринадцятий пенальті?". Швед, розчарований результатом на табло, без роздумів випалив колумбійцю у відповідь: "Я забив більше голів, ніж ти провів матчів за всю кар'єру". Сапата ніяк не відреагував на цю репліку і після слів нападника Мілана просто відвернувся, повідомляє видання Football Italia.

До слова, за кілька днів до гри наставник бергамців Джан П'єро Гасперіні натякав, що очолити турнірну таблицю Серії А Мілану допомогла, в тому числі, і величезна кількість пенальті.

Нагадаємо, у поточному сезоні чемпіонату Італії Ібрагімович провів 9 матчів, в яких відзначився 12 голами і 1 асистом. Сапата у 19 поєдинках Серії А забив 8 голів і віддав 4 результативні передачі.

Аталанта розгромила Мілан завдяки перформансу Ілічіча та піднялася у зону ЛЧ – Маліновський зіграв шість хвилин