УКР РУС

Худжамов: У мене немає гойдалок, поганий Путін чи ні – поганий, с*ка, поганий

17 жовтня 2019 Читать на русском

Голкіпер Маріуполя Рустам Худжамов поділився думкою про війну на Сході України.

"Іноді інфоприводи створюються, щоб відвернути людей від реальної серйозної проблеми. Пошук зради або перемоги дає потрібним людям, які сформували цей інфопривід, можливість перемикати увагу і щось "провертати".

Не знаю, правильно це чи неправильно. Як ти можеш привчити людину любити Україну? Якщо вона її не любить – ти її не змусиш. Я люблю Україну, про це знають всі. Нікого не соромлюся, хоча доводилося чути всяке.

Худжамов розповів, що може врятувати український футбол

Але на таких людей, за великим рахунком мені нас**ти. У мене своя позиція, я її дотримуюсь. У цьому питанні у мене немає гойдалок. А може Путін непоганий, а може поганий. Поганий, с*ка, поганий.

Коли у 2016-му році я приїхав до Маріуполя, стояли рекламні бокси з фотографіями хлопців, які загинули під час оборони міста. Багато молодих пацанів, наші ультраси воювали, я з ними спілкувався. Як це не поганий, як це не війна, як це, бл*ть, "сторонами конфлікту" можна називати?

Худжамов зізнався, чому не наважився на переїзд за кордон попри наявні пропозиції

Це справжнісінька війна, вже пора "роздуплитись", а не говорити, що у нас є сторони конфлікту, це громадянська війна або ще щось. Яка громадянська війна? Днями трапився на очі ролик: чувак у Держдумі Росії виступає і вони дають дозвіл на використання військових сил на території України. Це громадянський конфлікт? Та де там", – розповів Худжамов в інтерв’ю виданню Sportarena.

Не потрібно робити трагедію: чим Ротань може бути корисний для Шевченка