УКР РУС

Худжамов: Для Де Дзербі матч з Інтером стане випробуванням – італійська преса буває нещадною

25 вересня 2021 Читать на русском

Екс-голкіпер "гірників" Рустам Худжамов вважає, що поєдинок Ліги чемпіонів проти міланців стане для італійського наставника донеччан "перевіркою на міцність" в очах своїх співвітчизників.

"Якщо Шахтар буде так грати з Інтером, як з Динамо (3:0), то цілком може розраховувати на успіх. Але якщо Де Дзербі буде так "стартувати" на суддю в Європі, то ризикує побачити перед собою червоне світло. Головне, щоб це все йшло на користь українському футболу в плані накопичення очок в таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Шахтар – Інтер: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Для Де Дзербі це знову буде дуже важливий матч – до нього буде підвищена увага з боку італійських журналістів, які бувають достатньо нещадними. Вони захочуть побачити, на що він здатний на чолі Шахтаря. Для Де Дзербі матч з Інтером – випробування", – сказав Худжамов у коментарі Сегодня.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Нагадаємо, Шахтар та Інтер зустрінуться вже у вівторок, 28 вересня. Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів на київському НСК Олімпійський розпочнеться о 19:45. Поєдинки першого туру обидві команди програли – Шерифу та Реалу відповідно.

Чи є життя після Конте – Ювентус уже списали, Інтер повинен остерігатися не лише Аталанти, а й Шахтаря