УКР РУС

Худжамов: Де Дзербі зверхньо ставиться до нашої країни, ніби він привіз нам футбол

25 листопада 2021 Читать на русском

Екс-кіпер "гірників" Рустам Худжамов поділився думками щодо поразки донеччан від Інтера (0:2).

"Мені здається, що на результат поєдинку з Інтером вплинула заміна Степаненка. Якщо у першому таймі у плані захисту все було більш-менш нормально, був баланс, який тримався на ньому, то у другому цього вже не було.

"Де Дзербі завжди хоче від мене чогось більшого": Соломон виніс вердикт тренерському хисту наставника Шахтаря

Чому попри постійні заяви Де Дзербі про атакувальний футбол Шахтар спромігся лише на один небезпечний удар Додо наприкінці матчу? Суперник не дозволив. Це все-таки Інтер, чемпіон Італії. У донецькому клубі зібрані хороші футболісти, але УПЛ та Ліга чемпіонів – це зовсім різні рівні. Атакувального стилю мало. Тим більше у виконанні Шахтаря. Є моменти, які донеччани не можуть реалізувати. Шахтар мав перевагу у володінні м'ячем, але яка різниця, скільки ти тримаєш м'яч, якщо Інтер був у кілька разів ефективніший в атаці.

Мені здається, не варто очікувати від Де Дзербі результату вже у першому ж сезоні, адже тренер перейшов у зовсім інший чемпіонат. Ми бачимо, що у нього не завжди витримують нерви у матчах внутрішнього чемпіонату. Мені здається, що він доволі зверхньо ставиться до інших тренерів, і взагалі до нашої країни. Таке враження, що він приїхав і привіз нам футбол, уперше в житті ми його побачили. Йому потрібен час для адаптації. Нехай реалізовує те, що він говорить", – сказав Худжамов у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, після поразки Інтеру Шахтар втратив шанси пробитись бодай у Лігу Європи і тепер зосередиться на виступах в УПЛ і Кубку України.

Неконтрольований Джегол і тіньовий герой Інтера завели болід Індзагі – італійські ЗМІ попрощалися з 10-річним закляттям