УКР РУС

"Хотів вивести на ударну позицію Циганкова": Буяльський – про гол Олімпіку і зміну стилю на Брюгге

14 лютого 2021 Читать на русском

Півзахисник Динамо Віталій Буяльський поділився враженнями від першої офіційної гри киян у 2021 році.

"У першому таймі поле ще було більш-менш хорошої якості, але після перерви замерзло – і ніби по льоду бігали. Тому важко було грати у красивий футбол, але для нас найголовніше – результат. Пропущений м’яч психологічно нас дещо надломив, але добре, що швидко адаптувалися і зрівняли рахунок.

Динамо – Олімпік – 3:1 – відео голів і огляд матчу з переможним дублем Бєсєдіна та шедевром Буяльського

Бєсєдін забив фактично два голи-близнюки. Це не награвалося на тренуваннях, просто він обирав правильно позицію – молодець. Я у першому таймі мав хороший момент... Караваєв добре прострілив, і потрібно було бити низом, як казав головний тренер. А я вдарив вище, щоб напевно.

А щодо свого гола...Я взагалі хотів вивести Циганкова на ударну позицію, але його заблокували, й м’яч прилетів зручно мені на ногу. Вдалося влучити у ближній кут.

Після першої офіційної гри почуваємося добре, але на такому полі не завжди все вдається. Більше доводиться грати через довгі передачі – це не той стиль, який звичний для нас. Чи буде з Брюгге інший стиль? Судячи з погоди, легше не буде, оскільки прогнозують ще більші морози. Але ми робитимемо все можливе заради перемоги", – цитує Буяльського офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, у матчі 14-го туру Динамо, поступаючись донецькому Олімпіку, змогло переломити хід гри і вирвати перемогу 3:1. Другий гол киян на рахунку Віталія Буяльського.

Динамо – Олімпік: Циганков з "хет-триком", шоу Бєсєдіна як дежавю УПЛ – люта репетиція до Брюгге не без питань