УКР РУС

Хосе Антоніо Рейєс загинув в автокатастрофі

1 червня 2019 Читать на русском

Сьогодні, 1 червня, Хосе Антоніо Рейєс помер в трагічній ДТП. 35-річний ветеран іспанського футболу загинув поблизу рідного міста.

Жахливу новину щодо смерті футболіста повідомив офіційний твіттер Севільї.

Тоттенхем – Ліверпуль: матч розпочнеться з хвилини мовчання в пам'ять про загиблого Рейєса

Клуб, з яким Рейєс перемагав у Лізі Європи, сповістив, що колишній гравець збірної Іспанії помер у аварії. Трагедія сталась на шосе між Севільєю та Утрерою (рідним місто Рейєса). Автомобіль, у якому їхав футболіст, з'їхав з дороги та загорівся, інформує ABC.

Перші результати розслідування показали, що причиною аварії стало перевищення швидкості. Автомобіль рухався зі швидкістю в понад 200 км/год, додає AS. Поряд з футболістом сидів двоюрідний брат Хонатан Рейєс, який також загинув. А от іншому кузену – Хуану Мануелю Кальдерону – вдалося вижити. Його доставили в реанімацію з опіками 60% поверхні тіла.

Останньою командою іспанця була Естремадура, яка грає в Сегунді. Федерація футболу Іспанії вже оголосила, що матчі другого дивізіону переносяться на 4 червня. Серед них і гра Альбасете та Малаги, за які виступають українці Роман Зозуля та Євген Селезньов відповідно.

Рейєс відомий за виступами у таких грандах європейського футболу, як Реал, Севілья, Атлетіко, Арсенал, Бенфіка. За кар'єру хавбек здобув чимало титулів – чемпіон Іспанії та Англії (перший іспанець, який виграв АПЛ), 5-разовий переможець ЛЄ (рекорд), фіналіст Ліги чемпіонів.

"Я втратив дар мови, почувши цю звістку": футбольний світ оплакує Рейєса, який трагічно загинув у ДТП