УКР РУС

Аугсбург на виїзді переміг Айнтрахт, Баварія розгромила Фортуну: 29-й тур Бундесліги, матчі неділі

14 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 29-го туру німецького чемпіонату Аугсбург на виїзді переграв Айнтрахт, Фортуна вдома поступилась Баварії, Хоффенхайм легко здолав спротив Герти. Звіт про матчі читайте на Футбол 24.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 29-й тур

Хоффенхайм – Герта – 2:0

Голи: Амірі, 29, Нельсон, 76

Фортуна – Баварія – 1:4

Голи: Люкебакіо, 89 (пен.) – Коман, 15, 41, Гнабрі, 55, Горецка, 90+2

Айнтрахт – Аугсбург – 1:3

Голи: Пасієнсія, 14 – Ріхтер, 31, 45+4, Грегоріч, 84

Вилучення: Фернандес, 48 (Айнтрахт)

Хоффенхайм провів неймовірно потужний поєдинок проти Герти, завдавши 28 ударів по воротах – майже в шість разів більше, ніж берлінці. До 10-ї хвилини господарі могли забивати вже тричі, а на 23-й хвилині гол Бельфоділа скасували через офсайд. Тим не менш, на 29-й постріл Амірі з лінії штрафного у лівий нижній кут таки відкрив рахунок. Надалі підопічні Юліана Нагельсманна продовжили тиск, але низька якість реалізації та старання голкіпера ще тримали Герту в грі; на 75-й же вона могла зрівняти рахунок, однак Рекік не зміг забити з меж воротарського. За хвилину Нельсон з передачі Шульца подвоїв перевагу своєї команди – і саме його гол виявився останнім у зустрічі. Таким чином, Хоффенхайм потіснив Вердер з шостої позиції, залишаючись там мінімум на тиждень. Герта повернутися у першу десятку не змогла.

Йовіч і його майбутній клуб – чому Реал і Барселона готові викласти понад 70 мільйонів за 21-річного серба

У другому матчі дня Баварія завітала в гості до Фортуни. У відчайдушній боротьбі за чемпіонство баварцям необхідно було перемагати, що вони, в результаті, і зробили. Вже на 15-й хвилині Кінгслі Коман вивів Баварію вперед, а на 41-й – подвоїв перевагу своєї команди. На десятій хвилині другого тайму Баварія забила ще раз – відзначився Серж Гнабрі. На останній хвилині матчу Доді Люкебакіо з одинадцятиметрової позначки скоротив відставання Фортуни, а на другій доданій — Леон Горецка встановив остаточний рахунок.

Нойєр вкотре зазнав травми

В останній грі туру Айнтрахт приймав Аугсбург. Команди, які займають діаметрально протилежні позції в турнірній таблиці, мали однакове завдання – перемогти. Першими до справи взялись франкфуртці і вже на 14 хвилині розмочили рахунок. На 31-й хвилині гості вирівняли становище, а на четвертій доданій до першого тайму – вийшли вперед завдяки дублю Марко Ріхтера. На 48-й хвилині Желсон Фернандес отримав другу жовту картку і залишив Айнтрахт у меншості. Це вплинуло на подальший перебіг гри і наприкінці матчу Аугсбург забив третій м’яч.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ