УКР РУС

Баварія сенсаційно влетіла Хоффенхайму – племінник Хьонесса завдав першої поразки за 9 місяців

27 вересня 2020 Читать на русском

В рамках захоплюючого матчу 2-го туру Бундесліги мюнхенська Баварія зазнала несподіваної поразки від Хоффенхайма (1:4), а Фрайбург розділив очки з Вольфсбургом (1:1).

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 2-й тур

Хоффенхайм – Баварія – 4:1

Голи: Бічакчіч, 16, Даббур, 26, Крамаріч, 77, 90+2 (пен) – Кімміх, 36

Фрайбург – Вольфсбург – 1:1

Голи: Петерсен, 11 – Брекало, 42

Баварія після поєдинку за Суперкубок УЄФА провела невеличку ротацію, на матч проти Хоффенхайма залишивши поза основою Лєвандовскі та Горецку. Здавалося, що в Зінсхаймі чемпіон здобуде спокійну перемогу, однак до 24-ї хвилини "рекордмайстер" горів з рахунком 0:2 – спочатку Бічакчіч замкнув подачу з кутового, а потім Гейгер перекинув Нойєра при виході віч-на-віч. На 36-й Баварія прокинулась, відквитавши один гол завдяки шедевральному пострілу Кімміха з дистанції, але в компенсований час мюнхенці могли пропустити втретє – це Крамаріч, накрутивши Боатенга на лівому краю штрафного, пробив у ближню дев'ятку, однак Нойєр перевів м'яч у поперечку.

Баварія звинуватила Аякс у брудній грі в трансфері Деста – гравець має приєднатись до Барселони

По перерві Баварія та Хоффенхайм обмінялися моментами Даббура (пробив у Ноєра і над воротами) та Зіркзеє (поцілив у поперечину). На 57-й хвилині Ганс-Дітер Флік кинув у бій Лєвандовскі та Горецку, але в середині другого тайму команди чомусь обходились без серйозної гостроти. Тишу порушив Крамаріч, який на 77-й хвилині отримав передачу від Бебу й з правого краю штрафного пробив у дальній кут – 3:1! У відповідь Мюнхен нічого цікавого не організував, а на 90-й хвилині прохід Бебу крізь трьох захисників завершився фолом з боку Нойєра та пенальті у ворота "червоних". Крамаріч впевнено його реалізував – 4:1!

Це був останній гол у зустрічі, який зафіксував першу за 9 місяців поразку Баварії. Примітно, що перемога Хоффенхайма була здобута під керівництвом племінника Уле Хьонесса – Себастьяна.

Програму туру закривав поєдинок у Фрайбурзі між однойменним клубом і Вольфсбургом. Так же яскраво, як у Зінсхаймі, командам зіграти не вдалося: на 11-й хвилині Петерсен вивів господарів уперед, замкнувши подачу з кутового, а Брекало прямим ударом зі штрафного на 42-й зрівняв рахунок – от, власне, і всі голи, хоча на 57-й Хьолер забив у ворота "вовків" з офсайду (гол не зарахували). Нічия.

Пекельний старт Бундесліги: відставка через два тури з 1:11, плювок, бойкот тренувань, "козли" обіс*алися