УКР РУС

Баварія у шаленій перестрілці вирвала перемогу у Кельна, Хоффенхайм розписав феєричну нічию з Уніоном

22 серпня 2021 Читать на русском

У неділю другий тур Бундесліги завершували два поєдинки. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 2-й тур

Хоффенхайм – Уніон – 2:2

Голи: Акпогума, 14, Ларсен, 30 – Гісельман, 10, Авоньї, 47

Вилучення: Фрідріх, 90+4 (Уніон, друга жовта картка)

Баварія – Кельн – 3:2

Голи: Лєвандовскі, 50, Гнабрі, 59, 71 – Модест, 60, Ут, 62

РБ Лейпциг з фантастичним дублем Собослая знищив Штутгарт

Вже перший момент біля воріт Хоффенхайма мало не переріс у гол. Ніко Гісельманн вистрибнув вище за оборонців суперника і замкнув влучний простріл ударом головою. Лише реакція Олівера Бауманна врятувала команду Себастьяна Хьонесса від фіаско. Та за мить всюдисущий захисник берлінців був першим на добиванні і відкрив рахунок у матчі.

Гості святкували не довго – вже за чотири хвилини Кевін Акпогума вийшовши сам на сам з кута воротарського пробив поміж ніг Андреаса Люте. Далі – більше! В середині тайму Крамаріч продемонстрував ідеальне бачення поля і запустив у відрив Ларсена пасом з центра. Данський півзахисник увірвався у штрафний майданчик Уніона і не залишив шансів кіперу.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та
насолоджуйся переглядом топових матчів!
Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka
та коктейлі тут.

Відпочинок пішов на користь гостям і вже на другій хвилині другого тайму Авоньї втік на побачення з голкіпером Хоффенхайма. З першого разу переграти Бауманна не вдалось, але на добивання він вже відреагувати не встиг. В середині другої сорокап'ятихвилинки Олівер сповна реабілітувався за свої огріхи – після удару Крузе він у шаленому стрибку витягнув сферу з кута воріт і зберіг статус-кво.

Команди до кінця матчу створили на двох з десяток моментів, однак голів уболівальники більше не побачили. На четвертій доданій хвилині берлінці залишились у меншості – Фрідріх побачив перед собою другу жовту картку за грубий фол, та на підсумковий результат вилучення не вплинуло. Як наслідок, Хоффенхайм з 4-ма очками посів у турнірній таблиці Бундесліги четверту сходинку, Уніон з двома балами залишився дванадцятим.

Здавалось, після нічиєї у стартовому турі, Баварія у дебютному матчі на власному полі з перших секунд кинеться знімати скальп з Кельна. Однак підопічні Фрідгельма Функеля у першій половині зустрічі не виглядали хлопчиками для биття. Так, "Ротен" час від час атакували, але захист гостей діяв бездоганно, а Тімо Хорн вдало підчищав огріхи оборони на останньому рубежі. Так, наприклад, було після пострілу Зюле, коли захисник збірної Німеччини продемонструвавши феноменальний дриблінг, фінтами заплутав захист Кельна і пробив під поперечину. Більше того, "цапи" доволі часто втікали у небезпечні контратаки і лише брак майстерності на останньому рубежі заважав їм забити.

По перерві мюнхенці таки зламали оборону Кельна і вийшли вперед. Мусіала накрутив оборону на лівому фланзі, дійшов з м'ячем майже до стійки воріт і викотив під удар Лєвандовскі. Поляг легко замкнув передачу у сітку. Менше десяти хвилин знадобилось Баварії аби подвоїти: Мюллер з правого флангу прострілив у штрафний майданчик "цапів", захисник у падінні зачепив сферу, яка відскочила прямісінько на ногу Гнабрі.

Та Кельн не знітився і вже за хвилину відновив інтригу: Йонас Хектор з лівого флангу навісив в район одинадцятиметрової позначки і Антоні Модест головою вгатив сферу у сітку. За хвилину Марк Ут на мить випередив Дайота Упамекано в штрафному майданчику і відновив статус-кво.

На 70-й хвилині Гнабрі потужним ударом з меж штрафного майданчика оформив дубль і змусив Кельн заграти ще агресивніше. Навала гостей на останніх хвилинах, на жаль, завершилась безрезультатно – хоча вони точно награли на нічию.

Байєр розгромив Борусію М, Вольфсбург вирвав перемогу у Герти, Боруссія Д несподівано поступилась Фрайбург