УКР РУС

Аугсбург у меншості здолав Шальке, Хоффенхайм розписав бойову нічию з Гертою і увірвався у топ-5 Бундесліги

2 жовтня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 8-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, 8-й тур

Герта – Хоффенхайм – 1:1

Голи: Люкебакіо, 37 – Крамаріч, 25

Шальке – Аугсбург – 2:3

Голи: Теродде, 33, Краусс, 63 – Деміровіч, 9, 21, Хан, 77

Вилучення: Беріша, 71 (Аугсбург, друга жовта картка)

Вердер розтрощив Борусію М, Фрайбург наздогнав Уніон на вершині турнірної таблиці, Борусія Д осоромилась з Кельном

Герта, яка не надто вдало розпочала сезон, приймала на своєму полі Хоффенхайм. Берлінці могли забивати вже на початку матчу, однак Канга з вигідної позиції стрільнув по горобцях. Крамаріч в середині тайму також пробив вище воріт, однак виправився вже за 5 хвилин. Затяжна атака після розіграшу кутового призвела до гола: Кабак отримав пас від Анхеліньо і пробив у дальній кут, але Андрей спритно підставив ногу, змінив напрям польоту м'яча і забив вже 3 м'яч в сезоні.

Ще до перерви "Стара дама" зусиллями Люкебакіо відігралась. На відпочинок Хоффенхайм мав йти у статусі переможця, але удар Крамаріча на останній хвилині прийняла на себе поперечина, а з добиванням головою від Прьомеля впорався кіпер берлінців. Після відпочинку команди обмінялись моментами – Люкебакіо стрільнув над поперечиною, а Баумгартнер пробив повз стійку. Наприкінці зустрічі Сков вивів гостей вперед, але арбітр зафіксував офсайд. Матч так і завершився нічиєю, яка принесла Хоффенфайму 14 очок і підняла на 5-ту сходинку турнірної таблиці, Герта з 7 пунктами – чотирнадцята.

В останньому матчі дня Шальке приймав Аугсбург. Гості до середини першого тайму завдяки дюблю Деміровіча зробили серйозну заявку на перемогу. Гельзенкірхенці, натомість, ще до перерви рахунок скоротили. Після відпочинку "кобальтові" змогли відновити статус-кво, а згодом отримали чисельну перевагу – Беріша покинув поле після другого "гірчичника". Попри це "фуггери" у меншості спромоглись забити і заробили три важливі очки. Перемога принесла Аугсбургу 12 пунктів і підняла на 10 сходинку, Шальке з 6-ма балами залишився п’ятнадцятим.

Баварія розгромила Байєр і перервала затяжну безвиграшну серію – Мусіала скинув Леверкузен у зону вильоту