УКР РУС

Хоффенхайм розгромив Шальке за годину й піднявся у топ-3 Бундесліги, випередивши Баварію

14 жовтня 2022 Читать на русском

Шальке в рамках прем'єрного матчу 10-го туру чемпіонату Німеччини зазнав нищівниої поразки від Хоффенхайма у рідних стінах (0:3). Звіт читайте на "Футбол 24".

Програму 10-го туру Бундесліги відкривав поєдинок на Фелтінс-Арені, де Шальке приймав Хоффенхайм. Обидві команди в останніх трьох матчах не виграли жодного разу, однак позиції у них були діаметрально протилежними. Гельзенкірхенці програли тричі поспіль і йшли у турнірній таблиці третіми з кінця, а зінсхаймці у випадку звитяги піднялись би у топ-3.

Кейн відреагував на чутки про інтерес Баварії – форвард сфокусований на "найкращому клубі"

В цілому, гра виявилась рівною. Колективи завдали по півтора десятка ударів і йшли на рівних за відсотком володіння та точності передач – втім, гості виглядали гостріше, сім разів пробивши у площину воріт. У Шальке ж було тільки два влучання.

Що найбільш важливо, зінсхаймці свої нагоди реалізували, оформивши розгром всього за годину. Вже на 11-й хвилині Хоффенхайм заробив пенальті, який реалізував Сков, а перед свистком на перерву перевагу подвоїв Даббур – він пробив з лівого кута штрафного точнісінько в дальню дев'ятку. На 59-й же хвилини підопічні Анде Брайтенрайтера заробили ще один пенальті, а точний удар Скова з "позначки" встановив остаточний рахунок зустрічі. 0:3.

Таким чином, Хоффенхайм набрав 17 очок і піднявся на третю позицію в турнірній таблиці Бундесліги. Зінсхаймці випередили Баварію на один заліковий бал – втім, конкуренти проведуть свої матчі завтра й післязавтра. Шальке ж з 6 пунктами в активі залишається на шістнадцятій сходинці.

Таблиця коефіцієнтів: Динамо знову підводить, Україна втрачає стратегічне місце і єврокубкову квоту – що далі